Матраци

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Латексов матрак Корал
  Матракът Латекс Корал е изработен от 100% латекс с по-висока плътност и твърдост спрямо другите матраци той осигурява комфорт и спокойствие на всички, които предпочитат по-твърдите повърхности за своята почивка. Сърцевината му е изградена от повторно вулканизирани пенолатексови частици. Допълни..
  0 лв.
 • Матрак Алегро - двулицев
  Двулицевият матрак Алегро предлага уникално съчетание на анатомичност и средна степен на твърдост. Следвайки новите тенденции на пазара той съчетава в себе си ной-добрите компоненти за удобство и спокоен сън. Изработен от ядро с индивидуално опаковани пружини, той ви дава цели седем зони на комфорт,..
  257 лв.
 • Матрак Далия
  Матрак Далия е продукт от най-високия клас матраци, предлагащ съчетание на висок комфорт и ортопедичност. Изработен е от  индивидуално опаковани пружини, гарантиращи бързо адаптиране към формите на тялото ви и равномерно разпределение на тежеста. Пружинния пакет е с гарантирано немско..
  257 лв.
 • Матрак Мареа еднолицев дунапрен
  Еднолицев матрак Мареа е с вградена рамка от иглоситна дървесина с обезсшумяващ филц, върху който е разположено ядрото от полиуретанова пяна . Съдържанието на матрака е както следва. - рамка от иглолистен материал с ламелна скара - слой нетъкан текстил - ядро от пенополиур..
  90 лв.
 • Матрак Атина Делукс
   Еднолицев матрак Атина Делукс е изработен по швейцарска технология, изграден върху здрава дървена рамка от иглолистен материал с ламелна скара. Вътрешността е от анатомичен пружинен пакет Бонел, усилен с плоска метална рамка, която е покрита с безшумен флиц и слой от термослепени пам..
  150 лв.
 • Матрак Атина Коко Лукс
  Еднолицев матрак Атина Коко Лукс е изработен по швейцарска технология, изграден върху здрава дървена рамка от иглолистен материал с ламелна скара. Вътрешността е от пружинен пакет "Бонел" усилен с плоска метална рамка, която е покрита с безшумен флиц и слой от термослепени памучни влакна. Прошивката..
  162 лв.
 • Матрак Атина Стандарт
  Матрак Атина стандарт е съставен от множество спираловидни пружини в пакет "Бонел", монтиран върху иглолистна рамка с ламелна скара. Предимството на модела е, че пружинният пакет е допълнително усилен с помощта на метална рамка. Това спомага за по-стабилна опора на гръбначния стълб и като цяло за по..
  131 лв.
 • Матрак Блян - Зеро Двулицев
  Матрак Зеро е съставен от висококачествена пяна с отворена клетъчна  структура,която позволява на матрака да диша и да се проветрява непрестанно,като ви осигурява здравословна среда за спокоен сън. Допълнително удобство е сваляемият калъф с цип опасващ целият матрак. Състава на матрака е : ..
  145 лв.
 • Матрак Блян - Зеро Мемори Двулицев
  Зеро Мемори е двулицев матрак на фирма Блян. Ядрото на модела е съставено от профилирана Body Care пяна и 3см. мемори пяна. Специалният профил на пяната е конструиран така, че да се обособят 7 зони на комфорт с разична твърдост. По този начин тежестта върху матрака..
  187 лв.
 • Матрак Блян - Зеро Мемори Еднолицев
  Зеро Мемори е еднолицев матрак на фирма Блян. Ядрото на модела е съставено от профилирана Body Care пяна и 3см. мемори пяна. Специалният профил на пяната е конструиран така, че да се обособят 7 зони на комфорт с разична твърдост. По този начин тежестта върху матрака се ..
  197 лв.
 • Матрак Бордо
   Еднолицев матрак Бордо е изградена от анатомичен пружинен пакет Бонел, борд от  плътна полиуретанова пяна за матраци, слой от термослепени памучни влакна за здравословна ортопедичност и здравина, под които е поставена рамка от иглолистна дървесина с ламелна скара...
  141 лв.
 • Матрак Ерика
   Матрак Ерика се състои от  PROFoam - високоеластична профилирана пенополиуретанова пяна със седем зони на комфорт и високотехнологична микроклетъчна структура със седем зони на комфорт, под които е поставена рамка от иглолистна дървесина с ламелна скара. Висо..
  167 лв.
 • Матрак Естела
  Двулицев матрак Естела се състои от  пружинен пакет от индивидуално пакетирани пружинки със седем зони на комфорт, усилен с метална рамка. Борда е от плътна полиуретанова пяна за матраци, а висококачествената плетена дамаска Естела е със съдържание на памук. Калъфа е ..
  257 лв.
 • Матрак Каспия Нормал - Нани
  Матрак Каспия Нормал е еднолицев, капитониран анатомичен матрак със сърцевина от BONEL SPRINGS. Той има умерена мекота, която кара талото да релаксира. ..
  159 лв.
 • Матрак Лион двулицев
  Двулицев матрак Лион е изграден от анатомичен пружинен пакет Бонел, борд от  плътна полиуретанова пяна за матраци, слой от термослепени памучни влакна за здравословна ортопедичност и здравина. Тук калъфът е многофункционален - двулицев и двусезонен. Лятната страна на матрака е из..
  126 лв.
 • Матрак Мареа
  Еднолицев матрак Мареа е  с  вградена рамка от иглоситна дървесина с обезсшумяващ филц, върху който е разположен пружинният пакет бонел. Съдържанието на матрака е както следва. -пружинен пакет Бонел,произведен по швецарска технология  -рамка от иглолистен материал с ламелна с..
  90 лв.
 • Матрак Медея - двулицев
  Матрак Медея е изработен от вискокоеластична профилирана пяна с 5 зони на комфорт. Той е ортопедичен, анатомичен двулицев модел със сваляем калъф с цип. Основното ядро е PROFoam пяна, като от двете страни на нея се редуват нетъкан текстил, полиуретанова пяна и обгръщаща вата.  ..
  119 лв.
 • Матрак Теа - еднолицев
  Матрак Тея е изработен от вискокоеластична профилирана пяна с 5 зони на комфорт. Той е еднолицев с вградена подматрачна рамка от иглолистен материал. Основното ядро е PROFoam пяна, като над нея има допълнително нетъкан текстил, полиуретанова пяна и обгръщаща вата.  ..
  119 лв.
Мебели Азар © 2014