Гардероби

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Гардероб Г1
  Размери -  Ш/80 В/180 Д/52 см. ..
  119 лв. 136 лв.
 • Гардероб Г2
  Размери -  Ш/80 В/180 Д/52 см. ..
  149 лв. 172 лв.
 • Гардероб Г3
  Размери -  Ш/80 В/180 Д/52 см. ..
  172 лв. 190 лв.
 • Гардероб Г4
  Размери -  Ш/80 В/180 Д/52 см. ..
  193 лв. 218 лв.
 • Гардероб Г5
  Размери -  Ш/80 В/180 Д/80 см. ..
  205 лв.
 • Гардероб Г7
  Размери -  Ш/40 В/180 Д/52 см. ..
  115 лв. 128 лв.
 • Гардероб Г8
  Размери -  Ш/40 В/180 Д/52 см. ..
  92 лв. 102 лв.
 • Гардероб Аполо 1
  Гардероб Аполо 1 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пя..
  154 лв.
 • Гардероб Аполо 1
  Гардероб Аполо 1 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл..
  144 лв.
 • Гардероб Аполо 1 бял гланц
  Гардероб Аполо 1 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят бял гланц.&nb..
  169 лв.
 • Гардероб Аполо 2
  Гардероб Аполо 2 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пя..
  229 лв.
 • Гардероб Аполо 2
  Гардероб Аполо 2 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл..
  219 лв.
 • Гардероб Аполо 2 бял гланц
  Гардероб Аполо 2 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят бял гланц.&nb..
  249 лв.
 • Гардероб Аполо 3
  Гардероб Аполо 3 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви.Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл ..
  219 лв.
 • Гардероб Аполо 3
  Гардероб Аполо 3 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пя..
  229 лв.
 • Гардероб Аполо 3 бял гланц
  Гардероб Аполо 3 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят бял гланц.&nb..
  249 лв.
 • Гардероб Аполо 4
  Гардероб Аполо 4 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три ..
  379 лв.
 • Гардероб Аполо 4
  Гардероб Аполо 4 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб/пясъчен д..
  389 лв.
 • Гардероб Аполо 4 бял гланц
  Гардероб Аполо 4 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в бял ..
  419 лв.
 • Гардероб Аполо 5
  Гардероб Аполо 5 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в..
  439 лв.
 • Гардероб Аполо 5
  Гардероб Аполо 5 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три ..
  429 лв.
 • Гардероб Аполо 5 бял гланц
  Гардероб Аполо 5 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в..
  479 лв.
 • Гардероб Аполо 6
  Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл..
  269 лв.
 • Гардероб Аполо 6
  Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пя..
  279 лв.
 • Гардероб Аполо 6
  Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Разделен е на две части, като от едната страна и..
  299 лв.
Мебели Азар © 2014