Портманта

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Антре Вики 3 в 1
  Портманто Вики се състои от 3 модула : огледало, закачалка и шкаф за обувки. Предлага се в цвят дъб амбър, дъб крафт и венге. Размерите на модулите са :  Закачалка: Ш/60 В/100 см. Огледало: Ш/68 В/50 см. Шкаф за обувки : Ш/67 В/84 Д/28 см. ..
  124 лв. 143 лв.
 • Портманто Ава
  Портманто Ава предлагщо се в цвят бял гланц е едно добро решение за коридора ви. Самият продукт е с опростен дизайн предлагащ необходимото място за прибиране на дрехи и обувки в пространството в гардероба, а също и закачалки за ежедневното ви облекло от вън . Не е пропуснато и огледалото, за да..
  299 лв.
 • Портманто Ава
  Портманто Ава предлага комбинация на атрактивни цветове - дъб норте с дъб бланко.Самият продукт е с опростен дизайн предлагащ необходимото място за прибиране на дрехи и обувки в пространството в гардероба, а също и закачалки за ежедневното ви облекло от вън . Не е пропуснато и огледалото, за да..
  279 лв.
 • Портманто Антерос
  Портманто Антерос се предлага в двуцветна комбинация. Светлите тонове са по-подходящи за входните помещения, където обикновено липсва дневна светлина. При този модел има както външни закачалки, така и изтеглящ се лост за дрехи в гардероба. В долната част е пространството за обувки, а горе освен..
  329 лв.
 • Портманто Боряна
  Портманто Боряна се предлага в комбинация на дъб кремона и пясъчен дъб. То разполага с шкаф за обувки, няколко закачалки и огледало. Портмантото  е с размери: Ш/120 В/180 Д/35 см. ..
  199 лв.
 • Портманто Валя
  Портманто Валя се състои от 3 части: -гардероб 55см -шкаф за обувки 100 см. -закачалка с огледало 100см. Портмантото  е с размери: Ш/155 В/190 Д/29 см. ..
  254 лв.
 • Портманто Валя
  Портманто Валя се изработва от ЛПДЧ бял гланц и се състои от 3 части: -гардероб 55см -шкаф за обувки 100 см. -закачалка с огледало 100см. Портмантото  е с размери: Ш/155 В/190 Д/29 см. ..
  279 лв.
 • Портманто Виго
  Портманто с Виго разполага с гардероб, който е изцяло срафтове, наколко шкафа, закачалки и огледало. Прддлага се в двуцветна комбинация. Размерите му са : Ш/165 В/200 Д/30 см. ..
  279 лв.
 • Портманто Виго
  Класически изглед и много място за необходимите ни за ежедневието неща.Изпълнено в универсални издържани във времето дървесни цветове портманто Виго ще се впише в интериора на повечето коридори. То е с размери: Ш/165 В/200 Д/30 см. ..
  279 лв.
 • Портманто Джоана
  Портманто Джоана е с нестандартен дизайн,който го отличава от другите комплекти. Портмантото  е с размери: Ш/140 В/180 Д/38 см. ..
  254 лв.
 • Портманто Ирина
  Антре Ирина се предлага в комбинация на два цвята. При този модел пространството е предвидено за обувки, като за дрехи са предвидени външните закачалки, а освен това има и чекмедже за дребните вещи като ключове. Портмантото  е с размери: Ш/97 В/190 Д/34 см. ..
  199 лв. 235 лв.
 • Портманто Кали
  Изключително семпло и елегантно.Избирайки портманто Кали вие ще имате достатъчно място,за да закачите палтата си,много място за обувките ви, а също и рафт за вашите шапки. Портмантото  е с размери: Ш/130 В/190 Д/35 см. ..
  279 лв.
 • Портманто Мареа 1
  Портманто Мареа1 се описва с една дума - функционалност.подходящо,както за малки помещения, така и за по големи коридори.Разполага с основните неща- а именно закачалки за дрехите ви,рафтове за обувките ви и разбира се - огледало.  Портмантото  е с размери: Ш/85 В/180 Д/27 см. ..
  84 лв.
 • Портманто Мареа 2
  Една добра идея за вашия коридор с много място за нещата ви.Достатъчно компактно и въпреки това удобно и практично решение.Портмантото е снабдено със закачалки, малък и голям шкаф за обувки и огледало. Портмантото  е с размери: Ш/140В/170 Д/35 см. ..
  159 лв.
 • Портманто Мариса
  Портманто Мариса е изработено в комбинация на дъб бланко и лате, както и на дъб норте и бял гланц. Комбинирането на светли цветове придава светлина на входното помещение където обикновено няма дневна светлина. Моделът е с компакти размери с широчина 100см. , но това не е за сметка на обема с който р..
  239 лв.
 • Портманто Моне
  Извивките, които са характерни и открояват портманто Моне, ще придадат индивидуалност на интериора на вашия дом. Елегантно голямо огледало, допълнено с много затворено място, за да останат скрити ежедневните ви дрехи и обувки и да не изглежда претрупано антрето ви. Гардеробът има изтеглящ се ло..
  219 лв.
 • Портманто Поли
  Компактен модел за вашето входно помещение, предлагащ достатъчно място за обувки, както и  най-необходимите ви ежедневни дрехи. Не е забравено дори и огледало, за да има портманто Поли завършен вид. Размерите на модела са: Ш/95 В/175 Д/36 см. ..
  179 лв.
 • Портманто Поли
  Компактен модел за вашето входно помещение, предлагащ достатъчно място за обувки, както и  най-необходимите ви ежедневни дрехи. Не е забравено дори и огледало, за да има портманто Поли завършен вид. Размерите на модела са: Ш/95 В/175 Д/36см. ..
  199 лв.
 • Портманто Престиж
  Портманто Престиж се предлага в няколко цвята. Състои се от горен шкаф с чекмедже. В него са разположени рафтове за обувки,  долен шкаф с две врати и няколкко закачалки за дрехи. Размерите му са : Ш/95 В/190 Д/35 см. ..
  177 лв.
 • Портманто Престиж с огледало
  Портманто Престиж се предлага в няколко цвята. Състои се от горен шкаф с огледало и чекмедже. В него са разположени рафтове за обувки,  долен шкаф с две врати и няколкко закачалки за дрехи. Размерите му са : Ш/95 В/190 Д/35 см. ..
  186 лв. 206 лв.
 • Портманто Принс голям
  При този модел разполагате с гардероб с изтеглящ се лост за дрехи, отделен шкаф за обувки, няколко закачалки и огледало.  Портмантото е с размери: Ш/135 В/190 Д/40см. ..
  255 лв.
 • Портманто Принс малък
  За по-малките коридори можем да ви предложим Антре Принс Малък. Разликата му с другото Антре Принс е липсата на гардероб, но в повечето сучаи не е чак такъв голям недостатък. Все пак има къде да се приберат обувките, къде да си закачите палта и якета и огледало за да се погледнете и да си пожелаете ..
  125 лв.
 • Портманто Санта Фе
  Портманто Санта Фе притежава голямо огледало  и с елегантна закачалка за вашите дрехи, както и място за обувките ви. То  е с размери: Ш/167 В/200 Д/30 см. ..
  379 лв.
 • Портманто Сахара
  Още едно нестандартно решение за вашето антре. Портманто Сахара разчупва стереотипите със своята форма и веднага грабва окото. Ако искате вашият коридор да изглежда различно, то несъмнено това е вашият избор. Портмантото  е с размери: Ш/157 В/180 Д/30 см. ..
  369 лв.
 • Портманто Светлана
  Антре Светлана е направено с малко по-различен дизайн. То е много практично и не заема много място в коридора. Има три закачалки за якета, палта, шапки или други вещи, а също няколко чекмеджета и шкафове. Към него се прибавя и голямо огледало така, че да можете да се огледате от глава до п..
  225 лв.
Мебели Азар © 2014