Коридор

Антрето е неразделна част от интериора на всяко жилище. В повечето случаи, размерите на помещението са  малки и затова, правилният избор на обзавеждането улеснява нашето ежедневие. Комплектите и шкафовете  за коридор, които предлагаме ние от мебели Азар, осигуряват достатъчно пространство и същевременно елегантна визия. С подходящите цветове и размери може да се постигне съчетание, което придава пространсвеност в тези малки помещения.

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Антре Вики 3 в 1
  Портманто Вики се състои от 3 модула : огледало, закачалка и шкаф за обувки. Предлага се в цвят дъб амбър, дъб крафт и венге. Размерите на модулите са :  Закачалка: Ш/60 В/100 см. Огледало: Ш/68 В/50 см. Шкаф за обувки : Ш/67 В/84 Д/28 см. ..
  124 лв. 143 лв.
 • Портманто Антерос
  Портманто Антерос се предлага в двуцветна комбинация. Светлите тонове са по-подходящи за входните помещения, където обикновено липсва дневна светлина. При този модел има както външни закачалки, така и изтеглящ се лост за дрехи в гардероба. В долната част е пространството за обувки, а горе освен..
  299 лв. 350 лв.
 • Портманто Боряна
  Портманто Боряна се предлага в комбинация на дъб кремона и пясъчен дъб. То разполага с шкаф за обувки, няколко закачалки и огледало. Портмантото  е с размери: Ш/120 В/180 Д/35 см. ..
  199 лв.
 • Портманто Валя
  Портманто Валя се състои от 3 части: -гардероб 55см -шкаф за обувки 100 см. -закачалка с огледало 100см. Портмантото  е с размери: Ш/155 В/190 Д/29 см. ..
  254 лв.
 • Портманто Виго
  Портманто с Виго разполага с гардероб, който е изцяло срафтове, наколко шкафа, закачалки и огледало. Прддлага се в двуцветна комбинация. Размерите му са : Ш/165 В/200 Д/30 см. ..
  279 лв.
 • Портманто Денис
  Порманто Денис е изключително удобно за по-тесни помещения,заради плъзгащата врата, която има.С него ще спестите мястото което ви е необходимо.Другото удобство при него е изтеглящият се лост за закачане. Портмантото  е с размери: Ш/103 В/83 Д/40 см. ..
  329 лв.
 • Портманто Джоана
  Портманто Джоана е с нестандартен дизайн,който го отличава от другите комплекти. Портмантото  е с размери: Ш/140 В/180 Д/38 см. ..
  254 лв.
 • Портманто Ирина
  Антре Ирина се предлага в комбинация на два цвята. При този модел пространството е предвидено за обувки, като за дрехи са предвидени външните закачалки, а освен това има и чекмедже за дребните вещи като ключове. Портмантото  е с размери: Ш/97 В/190 Д/34 см. ..
  199 лв. 235 лв.
  Според 3 оценки.
 • Портманто Кали
  Изключително семпло и елегантно.Избирайки портманто Кали вие ще имате достатъчно място,за да закачите палтата си,много място за обувките ви, а също и рафт за вашите шапки. Портмантото  е с размери: Ш/130 В/190 Д/35 см. ..
  279 лв.
 • Портманто Мареа 1
  Портманто Мареа1 се описва с една дума - функционалност.подходящо,както за малки помещения, така и за по големи коридори.Разполага с основните неща- а именно закачалки за дрехите ви,рафтове за обувките ви и разбира се - огледало.  Портмантото  е с размери: Ш/85 В/180 Д/27 см. ..
  84 лв.
 • Портманто Мареа 2
  Една добра идея за вашия коридор с много място за нещата ви.Достатъчно компактно и въпреки това удобно и практично решение.Портмантото е снабдено със закачалки, малък и голям шкаф за обувки и огледало. Портмантото  е с размери: Ш/140В/170 Д/35 см. ..
  159 лв.
 • Портманто Мариса
  Портманто Мариса е изработено в комбинация на дъб бланко и лате, както и на дъб норте и бял гланц. Комбинирането на светли цветове придава светлина на входното помещение където обикновено няма дневна светлина. Моделът е с компакти размери с широчина 100см. , но това не е за сметка на обема с който р..
  219 лв. 255 лв.
 • Портманто Престиж
  Портманто Престиж е компактно и е приложимо за всякакъв вид антрета - големи и малки.То е елегантно с изчистени линии.Размерите му са : Ш/95 В/190 Д/35 см. ..
  177 лв.
 • Портманто Принс голям
  При този модел разполагате с гардероб с изтеглящ се лост за дрехи, отделен шкаф за обувки, няколко закачалки и огледало.  Портмантото е с размери: Ш/135 В/190 Д/40см. ..
  255 лв.
 • Портманто Принс малък
  За по-малките коридори можем да ви предложим Антре Принс Малък. Разликата му с другото Антре Принс е липсата на гардероб, но в повечето сучаи не е чак такъв голям недостатък. Все пак има къде да се приберат обувките, къде да си закачите палта и якета и огледало за да се погледнете и да си пожелаете ..
  125 лв.
 • Портманто Санта Фе
  Портманто Санта Фе притежава голямо огледало създаващо илюзия за простор.Освен разполага и с елегантна закачалка за вашите дрехи, и достатъчно място за обувките ви. Портмантото  е с размери: Ш/167 В/200 Д/30 см. ..
  379 лв.
 • Портманто Сахара
  Още едно нестандартно решение за вашето антре.Портманто Сахара разчупва стандартите със своята форма и веднага грабва окото.Ако искате вашият коридор да изглежда различно, то несъмнено това е вашият избор. Портмантото  е с размери: Ш/157 В/180 Д/30 см. ..
  369 лв.
 • Портманто Светлана
  Антре Светлана е направено с перфектен дизайн.То е много практично и не заема много място в коридора.Има три закачалки за вашите якета, палта, шапки и още много други ваши атрибути.Към него има прибавено и голямо огледало така, че да можете да се огледате от глава до пети, преди да излезете навън.Ан..
  225 лв.
 • Портманто Сена
  Портманто Сена е практично решение за антрето ви. Портмантото  е с размери: Ш/90 В180/ Д30/ см. ..
  199 лв.
 • Портманто Фини
  Нестандартна, но всъщото време елегантна визия - това са първите впечатления от портманто Фини. Няколкото заоблени линии му придават индивидуалност която се запомня веднага.Голямото огледало ще ви улесни до максимум, а гардероба с изтеглящ се лост за закачане в допълнение с шкафа за обувки го п..
  219 лв.
 • Портманто Хавана
  Ето едино от малкото големи предложения за коридора ви.Портманто Хавана ще задоволи желанията и на тези от вас ,които държат да разполагат с повече място за прибиране на своите неща.То с размери Ш/190 В/208 Д/33 см.   ..
  419 лв.
 • Шкаф за обувки Вектра 2
  Шкаф за обувки Вектра 2 е изработен от висококачествено ЛПДЧ, което позволява дълготрайната му експллоатация. Размерът е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва. Габаритите на продукта са : Ш/70 В/83 Д/23 см. Изделието се предлага в цвят дъб кремона и дъб сонома ..
  89 лв.
 • Шкаф за обувки Вектра 2
  Шкаф за обувки Вектра 2 е изработен от висококачествено ЛПДЧ, което позволява дълготрайната му експллоатация. Размерът е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва. Габаритите на продукта са : Ш/70 В/83 Д/23 см.  Изделието се предлага в комбинция от два цвята -..
  94 лв.
 • Шкаф за обувки Вектра 3
  Шкаф за обувки Вектра 3 е изработен от висококачествено ЛПДЧ, което позволява дълготрайната му експллоатация. Размерът е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва. Габаритите на продукта са : Ш/70 В/120 Д/23 см.  Изделието се предлага в комбинция от два цвята ..
  109 лв.
 • Шкаф за обувки Вектра 3
  Шкаф за обувки Вектра 3 е изработен от висококачествено ЛПДЧ, което позволява дълготрайната му експллоатация. Размерът е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва. Габаритите на продукта са : Ш/70 В/120 Д/23 см. Изделието се предлага в цвят дъб кремона и дъб сонома..
  104 лв.
Мебели Азар © 2014