Ъглови дивани

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Диван Атлантик
  Диван Атлантик се изработва се в съчетание на еко кожа и жакардова дамсака с контрастни или не контрастни шевове по избор. Размерите му са 205/305 см. Диванът разполага с две ракли и удобен клик механизъм, който позволява бързото му трансформиране в удобно легло при нужда. В комп..
  795 лв. 890 лв.
 • Диван Аурелия
  Диванн Аурелия съчетава - елегантност и удобство. Класически диван с функция сън и две ракли. Изработен от висок клас дунапрен и жакардова дамаска, диван Аурелия предлага надеждност и здравина, като това не се отразява на дизайна и удобството му. Стандартно се предлага на размер 250/180см. като има ..
  699 лв. 920 лв.
 • Диван Бачи
  Диван Бачи може да се поръча във вариант на ляв и десен ъгъл.Размерът му е : 240/180см. Изработва се от еко кожа и жакардови дамаски.Разполага с функция за сън и ракла от едната страна.Вграденият в лежанката подлакътник спестява мястото, така необходимо, особено за по-малките помещения. ..
  540 лв.
 • Диван Бергамо
  Диван Бергамо разполага с много лесен за ежедневна употреба механизъм за спане. Той може да бъде както с ляв,така и с десен ъгъл. Размерите му са : 295/205 см. Възможност за избор на дамаска и еко кожа. Забележка: показаният модел на снимката е ляв ъгъл ..
  699 лв. 834 лв.
 • Диван Болония
  Диван Болония може да бъде с ляв или десен ъгъл. Размерите му са 235/158/70см. Възможност за избор на дамаска и еко кожа. ..
  486 лв.
 • Диван Венеция
  Диван Венеция е с размери 230/160см. Разполага с подматрачен еханизъм за спане, както и ракла на късата старна. Може да бъде направен с ляв или десен ъгъл в зависимост от посоката, на която ще се разполага. Изработва се с различни видове жакардови дамаски. Възглавниците на модела са с ..
  670 лв.
 • Диван Вили
  Малък функционален холов ъгъл с две ракли и място за спане. Диванът е с универсален, с възможност за поставяне както за ляв, така и за десен ъгъл и може да се поръча също в различни цветове на еко кожа и жакардова дамаска. Размерите на холов ъгъл Вили са : Ш/235 В/80 Д/150 см. Площта за спане е 1..
  449 лв. 540 лв.
 • Диван Грация
  Диван Грация притежава механизъм за спане. Той може да бъде както с ляв,така и с десен ъгъл. Размерите му са : Ш/275 В/98 Д/225см. Възможност за избор на дамаска и еко кожа. ..
  635 лв. 780 лв.
 • Диван Дона Лайт
  Диван Дона Лайт се състои от троен модул с клик механизъм за спане, лежанка с ракла и голяма табуретка . Той може да се поръча в различни жакардови дамаски. Функцията за сън го превръща бързо в удобно легло, а материалите от които се изработва са висококачествени и надеждни. ..
  760 лв. 880 лв.
 • Диван Дорис
  Ъглов разтегателен диван Дорис е изработен от висок клас дунапрен и дамаски. Тои имама механизъм за спане, посредством падащ гръб и ракла. Диванът не подлежи на корекция в размерите, а има възможност единствено за промяна на дамаска или кожа. Размерите на модела са : Ш/285 В/73 Д/190 см.  ..
  999 лв. 1 149 лв.
 • Диван Каприз
  Холов ъгъл Каприз с табуретка се предлага в различни видове цветови комбинации. Оптимален е като вариант със своите две ракли и функция сън, посредством падащ гръб. Мек и удобен, изработен с висококачествени жакардови дамаски и еко кожа. По-тесните подлакътници са с разчупен дизайн, който отличава д..
  819 лв. 930 лв.
 • Диван Кармен
  Диван Кармен е удобен и функционален холов ъгъл, създаден за малки и средни жилища, с функция за сън, с разтягащ се механизъм матрак и ракла за багаж или завивки.Диванът, може да се поръчва в различни цветови комбинации на дамаски и еко кожи.Посоката на дивана може да бъде лява и дясна,в зависи..
  599 лв. 715 лв.
 • Диван Катрин
  Диван Катрин е холов ъгъл предлагащ се в голям избор на дамаски и еко кожа. Елегантните извивки на подлакътниците го открояват от другите модели, като му придават специфична визия. Той се състои от троен модул с механизъм за спане и лежанка с ракла. Има функция сън с издърпващ се подматрачен механи..
  990 лв.
 • Диван Леон
  Диван Леон се състои от модул с подматрачен разгъваем механизъм за спане и модул с ракла. Размерът на спалната площ при разтегнато положение е 135/210 см. Изработва се в комбинация на еко кожа и дамаска. Размерът на дивана е 250/170 см. с възможност за корекция.     ..
  695 лв. 780 лв.
 • Диван Лоренцо
  Диван Лоренцо универсален. Той може да се постави като лежанката да бъде от ляво или дясно. Снабден е с механизъм за спане и две ракли. Размерите му са : Ш/230 В/82 Д/145см. Възможност за избор на дамаска и еко кожа. ..
  420 лв. 493 лв.
  Според 1 оценки.
 • Диван Маями
  Диван Маями се състои от две части. Разтегателно канапе тройка с подлакътници и отделен модул - фотьойл. При събрано положение образуват холов ъгъл с размери 255/180 см. Диванът е снабден с подматрачен механизъм за спане, като в разтегнато положение площта за спане е 130/190 см. ..
  1 189 лв.
 • Диван Мини Тони П
  Диван Мини Тони и удобен и функционален.Разполага с ракли под седалките и може да се използва и за спане.Неговият механизъм може да го превърне бързо в удобна малка спалня. Размерите му са 250/160/80см. ..
  577 лв.
  Според 1 оценки.
 • Диван Монако
  Универсален средно голям холов ъгъл с изчистен дизайн предлагащ функция сън и ракла. Възможност за избор на дамаска от жакард. Размери Ш/242 В75 Д/172 ..
  745 лв. 800 лв.
 • Диван Моника
  Диван Моника е с размери 256/182 см. Предлага се във вариант на ляв и десен ъгъл.Снабден е с  механизъм за спане, като спалната площ е 210/130 см. Удобен с изчистени форми, той е подходящ са средно големи и малки помещения. ..
  585 лв. 690 лв.
 • Диван Носталгия
  Диван Носталгия е с размери Ш/270 В85/ Д/230см. Изработен от висококачествени подбрани материали, с многообразие от жакардови дамаски и еко кожа от най-висок клас. Диванът е със сваляема тапицерия на седалките. Той е разполага с ракла на късата страна,а също  и подматр..
  969 лв.
 • Диван Студио
  Холов ъгъл Студио е с размери  Ш/261 В/81 Д/160 см. Мек и удобен, той разполага с функция сън с падащ гръб. Одтолу под седалките са разположени и две ракли за завивки. Характерната визия се допълва от  поставката на подлакътника и етажерка от едната му страна. Площа за ..
  890 лв.
 • Диван Таня
  Един от моделите наложили се на пазара несъмнено е холов ъгъл Таня. Изработва се всъчетание на висококачествени жакардови дамаски на седалката и възглавниците, а корпусът е от еко кожа в различни цветове. Снабден е и с подматрачен механизъм, като в разтегното положение площта за спане е 14..
  785 лв. 920 лв.
  Според 6 оценки.
 • Холов ъгъл Астра
  Диван Астра е с размери Ш/240 В/90 Д/165 см. Може да бъде както с ляв,така и с десен ъгъл. Възможност за избор на дамаска и еко кожа. ..
  694 лв.
  Според 1 оценки.
 • Холов ъгъл Бостън
  Холов ъгъл Бостън е със средна степен на твърдост на седалката, което го прави подходящ за ползване към трапезна маса. Същевременно той може бързо и лесно да се превърне в легло посредством подматрачен механизъм и да осигури така небходимото ви място за спане. Размерите му са : Ш/252 В/95 Д/192 с..
  799 лв.
 • Холов ъгъл Даная М-кафяв
  Диван Даная е се предлага в две кобинации на дамаски, като няма възможност за корекция на размера. Изработва се с дунапрен, който е поставен на зигзаг пружини, които от своя страна придават приятен комфорт на седалищната част. Диванът има ракла на късата страна, а също и полуавтоматичен метален..
  886 лв.
Мебели Азар © 2014