Канапета

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Диван Адонис
  Имате нужда от диван, който бързо да се трансформира в удобно легло? Диван Адонис е вашето решение. Той е изработен от пакет тип бонел. Снабден е с механизъм за спане и същевременно с това има и ракла за завивки.Издърпвайки седалката, облегалката пада и диванът се превръща в легл..
  499 лв.
 • Диван Ани
  Диван Ани е разтегателен с издърпваща се седалка и падащ гръб. Под седалката има и ракла за завивки. Предлага се в различни видове жакардови дамаски. Размерите му са : Ш/190 В/90 Д/90 см. ..
  319 лв.
 • Диван Г.А. 24
  Диван Г.А.24 е разтегателна тройка с подматрачен механизъм. Той с с по-тесни подлакътници за пестене на място, а височината  на седалката 43 см. Място за спане при него е 110/190см. Моделът не търпи корекции в размера, като единствено може да се избира измежду различни комбинации на дамаск..
  419 лв. 500 лв.
 • Диван Галена
  Практичед диван, който при нужда ще ви осигури достатъчно място за пълноценен сън, като при разтегнато положение спалната площ е цели  140 см. Дължината на модела е 190 см. Предлага се в различни комбинации от жакардови дамаски. ..
  299 лв.
 • Диван Гери
  Диван Гери е раззтегатекен модел изработен от пружинен пакет тип 'Бонел". Размерът при разтегнато положение за спане е 140/190см. Удобен е за ежедневно разтягане. Може да се поръча в различни цветови комбинации. Възглавниците са със сваляема тапицерия. ..
  419 лв.
 • Диван Клик
  Диван Клик - изработва се от пружинен пакет на седалката и гърба и се разтяга с едно движение посредством клик механизъм. Спалната площ която осигурява е 1000/190см. като има и ракла под седлката. Предлага се в комбинация на два цвята. Дължината с подлакътниците е  220см., а дълбочината на седа..
  355 лв. 430 лв.
 • Диван Мартин
  Диван Мартин - двойка разтегателна Материал: ПДЧ/Дървесина/Дамаска Размери Ш/Д/В: 155/85/85см Площ за сън: 193/125см / Механизъм за сън зебло Ракла: Не Седалищна част - дунапрен Цветови варианти: - Седалка в един цвят, Корпус - втори цвят, Декоративни възглавници в трети цвят. ..
  442 лв.
 • Диван Мартин
  Диван Мартин - тройка разтегателна Материал: ПДЧ/Дървесина/Дамаска Размери Ш/Д/В: 173/85/85см Площ за сън: 190/150см / Механизъм за сън зебло Ракла: Не Седалищна част - дунапрен Цветови варианти: - Седалка в един цвят, Корпус - втори цвят, Декоративни възглавници в трети цвят. ..
  475 лв.
 • Диван Монако
  Диван Монако се предлага в различни варианти. Може да се поръча с функция за спане или с ракла под седалката в зависимост от вашите нужди. Разтягането е посредством механизъм тип "зебло" , като при разтегнато положение спалната площ е 135/190см. ..
  659 лв.
 • Диван Монако
  Диван Монако - двойка, се предлага в различни варианти. Може да се поръча с функция за спане или с ракла под седалката в зависимост от вашите нужди. Разтягането е посредством механизъм тип "зебло" , като при разтегнато положение спалната площ е 115/190см. ..
  420 лв.
 • Диван Носталгия с механизъм
  Двойно канапе Носталгия е компактен модел, удобен и предлагащ функция сън. Моделът може да бъде изработен изцяло в еко кожа или изцяло с дамаска, както и в съчетание на двете. Седалищната част е с две отделни възглавници, на които има цип за сваляне на дамаската. Гърбът е с пришити към корпуса възгл..
  484 лв.
 • Диван Носталгия с ракла
  Двойно канапе Носталгия е компактен модел, удобен с ракла под седалката, без механизъм за спане. То може да бъде изработено изцяло в еко кожа или изцяло с дамаска, както и в съчетание на двете. Седалищната част е с две отделни възглавници, на които има цип за сваляне на дамаската. Гърбът е..
  335 лв.
 • Диван Смарт
  Диван Смарт ще ви предложи удобо канапе и легло в едно. Модел с атрктивни цветове, разтягащ се посредством падащ гръб и осугуряващ площ за спане с размери 145/194см. Той се изработва от пружинен пакет тип "Бонел" който ви осигурява комфорт за спане. Има три възглавници и два подвижни подлакътника. Р..
  355 лв. 430 лв.
 • Диван тройка Атлантик
  Разтегателно канапе Атлантик е с размер 240 / 85 см. Разтяга се посредством клик механизъм, като площта за спане е 180/125см. Освен механизъм за спане, диванът има и ракла за завивки, а комплекта се допълва от 2бр. двулицеви декоративни възглавници. ..
  519 лв. 575 лв.
 • Канапе Верея
  Диван Верея е много елегантен и същевременно с това и функционален разтегателен диван с лесен за разгъване механизъм и голямо чекмедже-ракла. Той разполага с ракла и механизъм за спане. Размерите му са :Ш/230 В/92 Д/78 см. Възможност за избор на дамаска и еко кожа. ..
  463 лв.
 • Канапе Диана
  Канапе Диана се предлага във вариант без подлакътници за пестене на място. То има функция сън посредством падащ гръб. Към него в се предлагат и 3бр. възглавници. Размерите му са : Ш/190/ В/83 Д/83 см. При разтегнато положение разполагате с площ 140/190см. Моделът се предлага в различни цветови ко..
  325 лв.
 • Канапе Диана 2
  Канапе Диана 2 предлага функция сън посредством падащ гръб. Към него в се предлагат и 3бр. възглавници. Размерите му са : Ш/215/ В/83 Д/83 см. При разтегнато положение разполагате с площ 140/190см. Моделът се предлага в различни цветови комбинации. ..
  425 лв.
 • Разтегателно канапе Каприз
  Разтегателно канапе Каприз е сразмери Ш/190 В/85 Д/80 см. При разтегнато положение площта за спане е 145/190 см. Диванът разполага и с ракла. ..
  375 лв.
 • Разтегателно канапе Катрин
  Разтегателно канапе Катрин съчетава в себе си изчистени линии и функционалност. Лесно открояващо се сред останалите модели със своите декоративни шевове на седалката, само с няколко движения то ще се превърне в достатъчно широка и същевременно с това удобна спалня. Седалката и облегалката ..
  499 лв.
 • Разтегателно канапе Сани
  Разтегатено канапе Сани е с размери Ш/220 В/80 Д/95 см. е направено с цел да  може да се използва ежедневно за спане, като с няколко движения става спялня с тразмери 144/190 см. За целта то се изработва от пружинен пакет , осигуряващ оптимално добър комфорт за спане. Елегантно и удобно то ..
  499 лв.
 • Разтегателно канапе Фокус
  Канапе Фокус се разтяга с механизъм "зебло" осугуряващ площ за сън 125/195см. Изработва се от подбрани материали осигуряващи дълъг експолатационен период. Той може да се поръча в различни комбинации на жакардови дамаски. Размерът на посочения модел е Ш155 В/75 Д/85 см. ..
  399 лв.
Мебели Азар © 2014