Гардероби

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Гардероб Аполо 1
  Гардероб Аполо 1 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пя..
  154 лв.
 • Гардероб Аполо 1
  Гардероб Аполо 1 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл..
  144 лв.
 • Гардероб Аполо 1 бял гланц
  Гардероб Аполо 1 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят бял гланц.&nb..
  169 лв.
 • Гардероб Аполо 2
  Гардероб Аполо 2 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пя..
  229 лв.
 • Гардероб Аполо 2
  Гардероб Аполо 2 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл..
  219 лв.
 • Гардероб Аполо 2 бял гланц
  Гардероб Аполо 2 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят бял гланц.&nb..
  249 лв.
 • Гардероб Аполо 3
  Гардероб Аполо 3 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви.Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл ..
  219 лв.
 • Гардероб Аполо 3
  Гардероб Аполо 3 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пя..
  229 лв.
 • Гардероб Аполо 3 бял гланц
  Гардероб Аполо 3 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят бял гланц.&nb..
  249 лв.
 • Гардероб Аполо 4
  Гардероб Аполо 4 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три ..
  379 лв.
 • Гардероб Аполо 4
  Гардероб Аполо 4 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб/пясъчен д..
  389 лв.
 • Гардероб Аполо 4 бял гланц
  Гардероб Аполо 4 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в бял ..
  419 лв.
 • Гардероб Аполо 5
  Гардероб Аполо 5 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в..
  439 лв.
 • Гардероб Аполо 5
  Гардероб Аполо 5 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три ..
  429 лв.
 • Гардероб Аполо 5 бял гланц
  Гардероб Аполо 5 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в..
  479 лв.
 • Гардероб Аполо 6
  Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл..
  269 лв.
 • Гардероб Аполо 6
  Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пя..
  279 лв.
 • Гардероб Аполо 6
  Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Разделен е на две части, като от едната страна и..
  299 лв.
 • Гардероб Г1
  Размери -  Ш/80 В/180 Д/52 см. ..
  109 лв. 136 лв.
 • Гардероб Г1 с огледало
  Размери -  Ш/80 В/180 Д/52 см. ..
  135 лв. 155 лв.
 • Гардероб Г11
  Размери -  Ш/120 В/180 Д/52 см. ..
  189 лв. 217 лв.
 • Гардероб Г11 с огледало
  Гардеоб Г11 с огледало  е с размери -  Ш/120 В/180 Д/52 см. Той е изработен от ЛПДЧ в няколко цвята. Едното крило е снабдено с рафтове, а другите две имат рафт и лост за закачалки. ..
  215 лв. 259 лв.
 • Гардероб Г12
  Размери -  Ш/120 В/180 Д/52 см. ..
  233 лв. 252 лв.
 • Гардероб Г14 - 120см.
  Размери -  Ш/120 В/188 Д/58 см. ..
  263 лв. 289 лв.
 • Гардероб Г14 - 150см.
  Гардероб с две плъзгащи врати, разделен на две отделения. От едната страна има лост за закачалки и рафт, а от другата 3бр. рафтове.  Предлага се в няколко цвята. Размери -  Ш/150 В/188 Д/58 см. ..
  289 лв. 319 лв.
Мебели Азар © 2014