Детска

Обзавеждането на детската стая е истинско предизвикателство. Има неща, с които трябва да се съобразяваме, тъй като този тип стаи са малко по-различни от останалите в дома. На първо място подредбата трябва да бъде удобна за детето. Децата прекарват много време в нея, затова е добре да се чувстват комфортно и уютно там. Обзавеждането преди всичко трябва да е съобразено и с възрастта им. Важно е да бъде обзаведена с мебели, които да са универсални и да отговорят на нуждите им за няколко години напред. Мебелите трябва да са практични и функционални. Всяко дете се нуждае от повече пространство, затова би било добре те  да не запълват изцяло детската стая. Доре би било мебелите да са с приятна и закачлива дори външност, а материалът, от който са направени, да е здрав и устойчив. Обзавеждането на детската стая трябва да позволява да се съхраняват играчките на детето и да осигурява достатъчно пространство, където то може да играе и да се занимава. Много полезно би било за учениците, ако бюрата им имат отделно шкафче или етажерка за боите, четките, комплектите по труд и техника и други подобни принадлежности. Най-важното е да мислите за стаята, като за място, от което  детето има нужда и се чувства уютно в нея.

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Етажерка Лина 4
  Размери : Ш/72 В/107 Д/28см. Цвят : бук - на склад Цвят : венге, дъб сонома - с поръчка ..
  77 лв.
 • Приста тапицирана с матрак
  Тапицирана Приста с матрак 120/190см. ракла и повдигащ механизъм за матрака. Изработва се от ЛПДЧ в съчетание с еко кожа и дамаска жакард. Може да бъде с лява или дясна посока. Леглото е с включен еднолицев матрак. Размери Ш/124 В/78  Д/211 см. ..
  479 лв. 549 лв.
 • Ъглови легла тапицирани
  Тапицирани ъглови легла с матраци 82/190см. ракла и повдигащ механизъм за матрака. Изработва се от ЛПДЧ в съчетание с еко кожа и дамаска жакард. Може да бъде с лява или дясна посока. Леглата са с включени еднолицеви матраци. Размери Ш/85 В/78  Д/223/275 см. ..
  599 лв. 689 лв.
Мебели Азар © 2014